Welkom bij groep 5

BERICHTEN

13 dec 2018 - Koekjes bakken
In de klas hebben wij gezellig met elkaar koekjes gebakken. De kinderen hebben zelf in groepjes de suiker en meel afgewogen, vervolgens hebben ze het deeg gekneed. Daarna hebben de kinderen zelf koekjes gemaakt en de volgende dag kreeg iedereen een zakje mee met zijn of haar koekjes erin. Het was erg gezellig en lekker!

05 dec 2018 - Sinterklaas op school
5 december hebben wij Sinterklaas gevierd op school. Sinterklaas kwam in de ochtend met zijn pieten op school aan. In de klas hebben we 'Sint erger je Piet' gespeeld en een Sinterklaasfilm gekeken. Aan het eind van de ochtend kwam Sinterklaas gezellig bij ons in de klas samen met zijn drie pieten. We hebben een hele tijd gezellig met hem gekletst en we hebben allemaal een mooi cadeautje gehad!! Het was een gezellige dag!

09 nov 2018 - Rekencircuit
Vanmorgen hebben de kinderen een rekencircuit gehad met o.a. keersommenbingo, klokkijkkwartet, tafelbladen, klokkijkbladen en nog meer. Dit was erg leuk en leerzaam.

31 okt 2018 - Rekenen
We zijn heerlijk buiten aan de slag gegaan met centimeters en meters.

31 okt 2018 - Juffendag
Voor de herfstvakantie hebben we met elkaar juffendag gevierd. Het was een leuke dag met veel spelletjes, lekkere hapjes en gezelligheid.

31 okt 2018 - Schoolreis 2018
We zijn gezellig met groep 1 tot en met 5 naar Linneaushof geweest. Het was een leuke dag!