Groep 4

Welkom bij groep 4

 

Wanneer u een vraag heeft of een afspraak wilt maken dan kunt u mailen naar nvnoord@scoh.nl
Natuurlijk kunt u ook even na schooltijd langslopen voor het maken van een afspraak!

BERICHTEN

19 jun 2019 - Residentieorkest
De kinderen van groep 4 hebben kennis gemaakt met verschillende instrumenten. Vanaf groep 5 kunnen de kinderen zich opgeven voor muzieklessen om een instrument te leren bespelen. 

17 mei 2019 - Grote opruimdag
Op donderdag 16 mei was bij ons op school de grote opruimdag. De leerlingenraad heeft deze dag ingepland en met de hele school werd er opgeruimd en schoongemaakt. Ook groep 4 deed daar natuurlijk aan mee. Met een spons in de hand gingen de kinderen aan de slag. Ook hadden wij de taak om het schoolplein schoon te maken. Alle taken werden uiterst serieus genomen. 'Juf, kunnen we elke week zo'n opruimdag doen?'

14 mei 2019 - Nieuwe laptops
Preview foto We hebben nieuwe laptops op school gekregen. Elke klas heeft weer 5 nieuwe laptops en we hebben een grote kast met laptops die de hele school kan gebruiken. 

Hier hebben we in de klas meteen goed gebruik van gemaakt. We konden nu met zijn allen rekenspelletjes op de computer doen. De kinderen vonden het heel erg leuk! En waren stiekem vergeten dat dit gewoon de rekenles was. 


12 apr 2019 - Grote rekendag 2019
Op woensdag 3 april was het weer zover: de grote rekendag! 

12 apr 2019 - Woordenschatcircuit
We hebben een nieuw circuit in de klas met woordenschatspelletjes. Op een leuke manier met spelletjes de woordjes leren. Dat is natuurlijk veel leuker dan uit een boek. 

18 feb 2019 - Hulpjuf
Preview foto Twee weken geleden heeft juf Britt een weekje bij ons in de klas gekeken en geholpen. Deze week kwam Britt kijken of zij later ook juf wil worden.
Op vrijdag hebben de kinderen samen met juf Britt maskers gemaakt. 

19 dec 2018 - Sinterklaas in de klas
Op 5 december was het eindelijk zo ver! De sint kwam op school en in de klas. 

17 okt 2018 - Kinderboekenweek 2018
De kinderenboekenweek zit er weer op. Vandaag hebben we de voorleeswedstrijd gehad tussen grop 3 en groep 4 en Veronique heeft gewonnen! Zij heeft een heel leuk leesboek over vriendjes gewonnen.

In de klas kregen alle kinderen een kaartje met een naam van iemand uit de klas en de kinderen mochten hier iets aardigs opschrijven. Samen met een zakje met snoepjes, die we van de ouderraad gehad hebben, mochten ze de kaartjes naar de kinderen brengen die op het kaartje stond. Er werden hele lieve en leuke dingen op de kaartjes geschreven. 


17 okt 2018 - Gemeentemuseum
Vandaag zijn de kinderen van groep 4 naar het Gemeentemuseum geweest. De tentoonstelling die we hebben gezien was van de kunstenaar Alexej Von Jawlensky. De kinderen hebben een protret geschilderd en hebben geleerd wat een stilleven is. 

11 okt 2018 - Fitsbezoek bibliotheek
Vandaag kwam de juffrouw van de bibliotheek. De kinderen deden een test wat voor boeken zij het liefst lezen. En daarna gingen de kinderen speeddaten met boeken. Boeken kunnen namelijk ook heel goed je vriend zijn! 

05 okt 2018 - Buitenspeelgoed
Preview foto Er is nieuw buitenspeelgoed! En de kinderen maken er goed gebruik van. 

05 okt 2018 - Start van het nieuwe schooljaar.
De website van groep 4. Met elke keer weer een stukje wat wij in de klas allemaal doen. De eerste weken in groep 4 zitten er alweer op. Nog twee weken tot de herfstakantie. Vorige week vrijdag was het schoolreisje. We hebben een heerlijke dag gehad in het Linnaeushof. De foto's volgen snel!