Groep 4

Welkom bij groep 4

 

Wanneer u een vraag heeft of een afspraak wilt maken dan kunt u mailen naar nvnoord@scoh.nl
Natuurlijk kunt u ook even na schooltijd langslopen voor het maken van een afspraak!

BERICHTEN

18 feb 2019 - Hulpjuf
Preview foto Twee weken geleden heeft juf Britt een weekje bij ons in de klas gekeken en geholpen. Deze week kwam Britt kijken of zij later ook juf wil worden.
Op vrijdag hebben de kinderen samen met juf Britt maskers gemaakt. 

19 dec 2018 - Sinterklaas in de klas
Op 5 december was het eindelijk zo ver! De sint kwam op school en in de klas. 

17 okt 2018 - Kinderboekenweek 2018
De kinderenboekenweek zit er weer op. Vandaag hebben we de voorleeswedstrijd gehad tussen grop 3 en groep 4 en Veronique heeft gewonnen! Zij heeft een heel leuk leesboek over vriendjes gewonnen.

In de klas kregen alle kinderen een kaartje met een naam van iemand uit de klas en de kinderen mochten hier iets aardigs opschrijven. Samen met een zakje met snoepjes, die we van de ouderraad gehad hebben, mochten ze de kaartjes naar de kinderen brengen die op het kaartje stond. Er werden hele lieve en leuke dingen op de kaartjes geschreven. 


17 okt 2018 - Gemeentemuseum
Vandaag zijn de kinderen van groep 4 naar het Gemeentemuseum geweest. De tentoonstelling die we hebben gezien was van de kunstenaar Alexej Von Jawlensky. De kinderen hebben een protret geschilderd en hebben geleerd wat een stilleven is. 

11 okt 2018 - Fitsbezoek bibliotheek
Vandaag kwam de juffrouw van de bibliotheek. De kinderen deden een test wat voor boeken zij het liefst lezen. En daarna gingen de kinderen speeddaten met boeken. Boeken kunnen namelijk ook heel goed je vriend zijn! 

05 okt 2018 - Buitenspeelgoed
Preview foto Er is nieuw buitenspeelgoed! En de kinderen maken er goed gebruik van. 

05 okt 2018 - Start van het nieuwe schooljaar.
De website van groep 4. Met elke keer weer een stukje wat wij in de klas allemaal doen. De eerste weken in groep 4 zitten er alweer op. Nog twee weken tot de herfstakantie. Vorige week vrijdag was het schoolreisje. We hebben een heerlijke dag gehad in het Linnaeushof. De foto's volgen snel!