05 maart 2019

Start project Beroepen

Maandag 4 maart was de start van ons schoolbrede project met als thema: beroepen. Alle groepen hebben een beroep uitgekozen waar de kinderen en de leerkrachten twee weken aan gaan werken. Zo ziet u straks werkjes over de brandweer, de politie, een dierenarts, architect, tekenaar (illustrator), een wetenschapper, de kapper en een restaurant. Ook komen er mensen met een bepaald beroep op school om erover te vertellen. Of de kinderen gaan in de wijk op zoek naar bijzondere gebouwen (architect). Donderdagmiddag 14 maart van 15.00 tot 16.30 uur is de afsluiting. Iedereen is van harte welkom om in de hele school te komen kijken naar alles wat de kinderen hebben gemaakt.

Start project Beroepen
Door middel van een speurtocht kan iedereen die middag de klassen langs en in het speelokaal zijn verschillende ouders die over hun beroep zullen vertellen!
Graag tot ziens op donderdag 14 maart van 15.00 tot 16.30 uur.

Bekijk fotoalbum ›