14 januari 2019

Keuze-middag 2019

Dinsdagmiddag=Keuze-middag
Dinsdagmiddag na de kerstvakantie, 8 januari, zijn we gestart met een nieuw project: Keuze-middag. Alle leerkrachten en een aantal pedagogisch medewerkers hebben een onderwerp opgegeven waar zij een vijftal dinsdagmiddagen aan gaan werken met de leerlingen. De kinderen hebben zich op deze onderwerpen in kunnen schrijven. De kinderen van groep 1 tot en met 3 gaan gemengd werken en ook de leerlingen van groep 4 tot en met 8 gaan groepsdoorbrekend werken. Voorbeelden van onderwerpen zijn: koken, fotografie, ruimte/planeten, borduren en Franse les.

Keuze-middag 2019
De laatste middag, dinsdag 5 februari, zijn de ouders uitgenodigd om te komen kijken in de school.U bent van harte welkom om te komen kijken naar de eindresultaten van 14.15 uur tot 14.45 uur. De kinderen zitten niet in de eigen lokalen, maar door de hele school. U kunt een kijkje nemen in elk lokaal waar de kinderen de afgelopen weken mee bezig zijn geweest.
Om 14.45 uur zal er een bel gaan, dit betekent dat de kinderen dan teruggaan naar hun eigen klas en daar de dag af zullen sluiten en gewoon om 15.00 uur naar huis kunnen.

Graag tot ziens op dinsdag 5 februari aanstaande.
Bekijk fotoalbum ›