Kinderboekenweek 2018

03 oktober 2018 - Donderdag 4 oktober was de opening van de Kinderboekenweek op het schoolplein. Het thema is ‘Vriendschap’. Vanaf 8.30 uur ontvingen de leerlingen een half hart (van papier) en zij zochten een ander half hart in dezelfde kleur. Zo vonden alle kinderen tijdens deze opening een ‘nieuw vriendje’.

Lees meer ›

Afscheid juf Toyah

25 september 2018 - Maandag 24 september heeft juffrouw Toyah afscheid genomen van onze school om directeur te worden op een school in Hoofddorp. Natuurlijk lieten wij dat niet zomaar voorbijgaan!
De kinderen van de school hebben op het plein afscheid van haar genomen met een lied en een een mooie 'Aju paraplu' met de foto's van de groepen.
We wensen haar veel succes met haar nieuwe baan!

Bekijk fotoalbum ›

Privacy op onze school

17 september 2018 - Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens van uw kind.
Meer hierover kunt u lezen in deze folder:

AVG folder

Schoolgids 2018-2019

02 september 2018 - De schoolgids voor het nieuwe schooljaar staat op de website:
schoolgids 2018-2019